Tastings

De kernwoorden die een winelovers.be degustatie het best beschrijven zijn: wijn, proeven, praten, humor, origineel, toegankelijk, thematisch, schelms, tegendraads. Winelovers tastings zijn toegankelijk voor iedereen: van de doorwinterde wijnproever tot de ‘net de mooiste drank van de wereld ontdekt’ types. Elke degustatie heeft zijn eigen thema. Denk aan een druivenras, een wijnstreek of land, een celebrity wines proeverij en ga zo maar door. Zowel particulieren als bedrijven kunnen er aan deelnemen of er één laten organiseren op locatie.

Samen wijn overlopen, glas na glas, maar altijd met een verhaal. Winelovers.be tastings zijn gemoedelijk, leuk en joviaal. Wij halen onze neus niet op voor landwijn en doen niet noodzakelijk lyrisch over ‘Grote Wijnhuizen’. Een goede wijn is een goede wijn, en dat moet je vieren.

Tastings bij u thuis

De heren van winelovers.be kunnen een wijnproeverij bij u thuis verzorgen. Dit is al mogelijk vanaf 8 personen. U kiest het thema, winelovers zorgen voor de invulling, de praktische organisatie én uiteraard de deskundige begeleiding. Wil u graag bij u thuis zo’n degustatie organiseren? Contacteer ons via mail info@winelovers.be of via telefoon: 0496/931.768

Tastings voor bedrijven

Op aanvraag komen de winelovers naar uw bedrijf of een door u gekozen locatie om daar uw gasten te verwennen met een thematische degustatie. Alles is mogelijk. Of u nu uw gasten een introductie in de wereld van wijn wil geven, samen met hen de beste terroirs van Bourgogne wil ontdekken of wijnen van beroemdheden wil proeven; winelovers.be zorgen voor een uitgewerkte thematische wijnproeverij. Voor een gedetailleerde offerte of een woordje uitleg over de mogelijkheden kan u ons contacteren via mail info@winelovers.be of via telefoon: 0496/931.768.