Service Beloftes

Wijn kopen bij Winelovers.be kan u in goed vertrouwen. Dit zijn onze service beloftes:

Gratis Levering vanaf 50€

Alle bestellingen vanaf 50€ worden gratis geleverd in België. Bij een kleiner bestelbedrag wordt er een leverkost van 7.95€ aangerekend.

Bestellingen die in Nederland dienen te worden gratis geleverd vanaf een bestelbedrag van 125€. Bij een kleiner bestelbedrag wordt er een leverkost van 9.95€ aangerekend.

Bestellingen die dienen te worden geleverd in Luxemburg, Duitsland of Frankrijk worden gratis verzonden vanaf 150€. Bij een kleiner bestelbedrag wordt er 9.95€ leverkost aangerekend.

Levering binnen 4 werkdagen

Wij doen er alles aan om uw wijnen daags na bestelling te verzenden. Dat betekent dat ze meestal 2 werkdagen na uw bestelling worden geleverd. Soms kan dat iets langer duren. U krijgt steeds een tracking email van DPD om uw pakket te kunnen volgen. Niet naleven van deze levertermijn geeft de consument niet het recht af te zien van aankoop, noch een schadevergoeding te verkrijgen.

Topkwaliteit aan scherpe prijzen

Bij Winelovers.be doen we er alles aan om u de best mogelijke wijn voor de best mogelijke prijs te leveren. Dat betekent voor ons onder andere een eerlijke prijs betalen aan de producenten waar we mee samen werken. Maar dat betekent ook een eerlijke prijs aan u als consument aan rekenen.

Ruilgarantie

Alle aankopen via Winelovers.be genieten van een proef- en ruilgarantie. Dat betekent dat u binnen twee weken na de ontvangst van uw bestelling uw aangekochte wijnen kan omruilen. (Enkel ongeopende en onbeschadigde flessen). U krijgt van ons dan een waardebon voor onze webshop. U dient enkel de flessen terug te bezorgen aan Winelovers.be. Indien u wil retourneren stuurt u best een mail naar info@winelovers.be.