augustus 12, 2016

Tasting

tasting

De kernwoorden die een winelovers.be degustatie het best beschrijven zijn: wijn, proeven, praten, humor, origineel, toegankelijk, thematisch, schelms, tegendraads. Winelovers tastings zijn toegankelijk voor iedereen: van de doorwinterde wijnproever tot de ‘net de mooiste drank van de wereld ontdekt’ types. Elke degustatie heeft zijn eigen thema. Denk aan een druivenras, een wijnstreek of land, een celebrity wines proeverij en ga zo maar door. Zowel particulieren als bedrijven kunnen er aan deelnemen of er één laten organiseren op locatie.

Winelovers.be proefsessie

Vier tot zes keer per jaar organiseren de heren van winelovers.be een thematische tasting in de living in Antwerpen. Intieme proeverijen met een groep gelijkgezinden waarbij naast het gedegen uitspitten van het wijn-thema vooral plaats is voor het beleven van een fijne avond. Winelovers.be proefsessies zijn toegankelijk voor iedereen. Wil jij er bij zijn? Schrijf je in op onze mailinglijst!

Tastings voor bedrijven

Op aanvraag komen de winelovers naar uw bedrijf of een door u gekozen locatie om daar uw gasten te verwennen met een thematische degustatie. Alles is mogelijk. Of u nu uw gasten een introductie in de wereld van wijn wil geven, samen met hen de beste terroirs van Bourgogne wil ontdekken of wijnen van beroemdheden wil proeven; winelovers.be zorgen voor een uitgewerkte thematische wijnproeverij. Voor een gedetailleerde offerte of een woordje uitleg over de mogelijkheden kan u Peter contacteren via mail info@winelovers.be of via telefoon: 0494/38.16.39.

Tastings bij u thuis

Ook kunnen de winelovers.be een wijnproeverij bij u thuis organiseren. Dit is al mogelijk vanaf 12 personen. U kiest het thema, winelovers zorgen voor de invulling, de praktische organisatie én uiteraard de deskundige begeleiding. Wil u graag bij u thuis zo’n degustatie organiseren? Contacteer Peter via mail info@winelovers.be of via telefoon: 0494/38.16.39.

tasting glazen