augustus 2, 2016

Over winelovers.be

Twee Antwerpenaars en een Waaslander die geweldig veel plezier vinden in discussiëren over en proeven van de schoonste aller dranken. Een uit de hand gelopen wijnclubje ook. Van tastings onder vrienden tot tastings onder vrienden van vrienden tot eigenhandig op zoek gaan naar pareltjes rood en wit om die met veel liefde aan u te bezorgen, onder private label, mét een keurmerk: deze werd geselecteerd door Winelovers.be, met zorg en smaak!

Tasting

Samen wijn overlopen, glas na glas, maar altijd met een verhaal. Winelovers.be tastings zijn gemoedelijk, leuk en joviaal. Wij halen onze neus niet op voor supermarktwijn en doen niet noodzakelijk lyrisch over ‘Grote Wijnhuizen’. Een goede wijn is een goede wijn, en dat moet je vieren.

Private label

Winelovers.be gaat actief op zoek naar wijnen die u ab-so-luut moet proeven. Rechtstreeks van bij de producent via onze opslagplaats naar u, met labels ontworpen door getalenteerde tekenaars. En misschien wel door u! Hebt u een fantastische naam in gedachten voor één van onze volgende wijnen? Mail hem ons door! Als hij gekozen wordt, wint u de allereerste fles van die wijn, persoonlijk door ons bij u thuis afgeleverd!

1 gedachte over “Over winelovers.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *